Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II zet ontslag technisch directeur Mathijsen door

Willem II zet ontslag technisch directeur Mathijsen door

31 mrt 2022, 16:25

Willem II heeft technisch directeur Joris Mathijsen ontslagen. De voormalig international van Oranje stond al enkele weken op non-actief en de raad van commissarissen van de Tilburgse Eredivisieclub heeft nu besloten de samenwerking definitief te beëindigen.

'Tussen de raad van commissarissen en Mathijsen bestaat een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Met het oog op de tegenvallende sportieve prestaties en verschil in visie hoe in te grijpen en het tij te keren acht de rvc het noodzakelijk afscheid van Mathijsen te nemen', meldt de club, die eerder deze maand al trainer Fred Grim ontsloeg.

Mathijsen keerde in 2016 als technisch manager terug bij de club waar hij als speler doorbrak. Een jaar later werd hij bevorderd tot technisch directeur. Hij voetbalde ook voor onder meer Feyenoord, AZ en Hamburger SV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.