Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II zet Heracles Almelo te kijk: 5-0

Willem II zet Heracles Almelo te kijk: 5-0

26 aug 2018, 16:47

TILBURG (ANP) - Willem II heeft de eerste thuiszege in de eredivisie sinds eind maart behaald. De Tilburgse club zette Heracles Almelo voor schut: 5-0. Fran Sol (drie treffers) en Donis Avdijaj (twee) brachten de doelpunten op hun naam.

Na 34 minuten leidde de excellerende ploeg van coach Adrie Koster al met 3-0. Avdijaj scoorde in de 26e en 29e minuut. Sol zorgde voor 3-0. Na de rust trof de Spaanse aanvaller nog twee keer doel.

Heracles trad aan met doelman Janis Blaswich. De Duitse keeper had door blessureleed een slechte trainingsweek achter de rug, maar werd toch speelklaar bevonden. Hij maakte echter een povere indruk. Blaswich ging al snel in de fout bij een simpele terugspeelbal van Stephen Sama. Tot zijn opluchting hobbelde de bal net voorlangs.

Op het diagonale schot van Avdijaj was Blaswich kansloos (1-0). Kort daarna greep Blaswich onvoldoende in op een schot van Daniel Crowley. Avdijaj sloeg toe in de rebound (2-0). Uit een voorzet van Aras Özbiliz (ex-Ajax) kopte Sol nummer drie achter Blaswich (3-0).

Na de rust kon het slappe Heracles zich niet herstellen. Met twee treffers, waarvan één uit een strafschop, ontpopte Sol zich als man van de wedstrijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.