Willem II wint dankzij drie penalty's Isak

30 mrt 2019, 21:28

TILBURG (ANP) - Willem II heeft in een tumultueus duel met 3-2 gewonnen van Fortuna Sittard. De Tilburgers kregen drie penalty's en die werden allemaal benut door Alexander Isak.

Fortuna Sittard speelde de hele tweede helft met een man minder, omdat Andrija Balic in de 41e minuut werd weggestuurd met een directe rode kaart. Scheidsrechter Richard Martens vergiste zich echter en gaf in eerste instantie José Rodríguez rood. Dat werd teruggedraaid. De VAR kon op dat moment niet worden geraadpleegd wegens een storing. In de tweede helft was de storing verholpen.

De bezoekers kwamen via Andrija Novakovich en Branislav Ninaj twee keer op voorsprong, maar blijven door het verlies steken op 29 punten.