Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II verliest ook in de beker thuis van Vitesse

Willem II verliest ook in de beker thuis van Vitesse

18 dec 2020, 00:22

Willem II blijft voorlopig een club in mineurstemming. Na drie nederlagen op rij in de Eredivisie bood ook de KNVB-beker geen uitkomst. De Brabantse ploeg ging op eigen veld machteloos onderuit tegen Vitesse: 0-2. Het competitieduel tussen beide clubs op 31 oktober in Tilburg eindigde eveneens in het voordeel van de Arnhemse formatie (1-3).

De bedoelingen van Willem II waren goed, maar de thuisclub wist amper kansen af te dwingen. Vitesse was in alle opzichten de betere ploeg en kwam in de twintigste minuut op voorsprong. Oussama Darfalou toonde zich niet zelfzuchtig en stelde met een voorzet de meegekomen verdediger Million Manhoef (18) in staat om de score van dichtbij te openen.

Vitesse verzuimde daarna Willem II op een grotere achterstand te zetten. Pas in de 63e minuut sloeg invaller Thomas Buitink koelbloedig toe uit een pass van Oussama Tannane. Kort daarvoor had Buitink ploeggenoot Matus Bero een fraaie scoringskans gegeven, maar de Slowaak schoot voorlangs.

Dankzij Willem II-doelman Robbin Ruiter en de slordige afronding bij onder anderen Riechedly Bazoer liep Vitesse na 0-2 niet verder weg. Ook in het kleine slotoffensief miste de thuisploeg kracht en slagvaardigheid in het Arnhemse strafschopgebied om tot scoren te kunnen komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.