Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II laat zich inpakken door Rangers: 0-4

Willem II laat zich inpakken door Rangers: 0-4

25 sep 2020, 00:56

Willem II speelde frivool en zonder ontzag tegen de Schotse topclub Rangers FC, maar het leverde de Tilburgers geen succes op in de derde voorronde van de Europa League. Rangers won het duel in het lege Koning Willem II Stadion zelfs met 4-0 en stootte door naar de play-offs. Voor Willem II is het Europese bekertoernooi ten einde.

Willem II begon ondanks de afwezigheid van de trouwe aanhang sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel kansen, maar wist niet te scoren. Rangers maakte vervolgens binnen drie minuten twee doelpunten via James Tavernier uit een strafschop en Ryant Kent. 0-2 was ook de ruststand.

In de tweede helft probeerde Willem II de aansluiting te zoeken, maar opnieuw lukte het niet de degelijke doelman Allan McGregor te passeren. Rangers benutte de weinige kansen wel; eerste kopte Filip Helander de 0-3 binnen en daarna Connor Goldson de 0-4. Een treffer in de slotfase van Willem II-spits Vangelis Pavlidis werd afgekeurd.

Wilfred voorspelde een gelijkspel, maar Johan en René waren er van overtuigd dat Willem II zou gaan winnen. 'Willem II tikt Rangers helemaal ziek', aldus Johan. Bekijk het in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.