Terug

Volg Vandaag Inside

'Willem II-spits Isak in belangstelling van FC Barcelona'

'Willem II-spits Isak in belangstelling van FC Barcelona'

4 apr 2019, 11:05

Alexander Isak speelt sinds de winterstop voor Willem II en doet dat niet onverdienstelijk. Na elf officiële wedstrijden in het shirt van Willem II staat de teller inmiddels al op elf doelpunten voor de huurling van Borussia Dortmund. De negentienjarige Zweed zit lekker in zijn vel en dat is ook in het buitenland opgevallen.

El Mundo Deportivo claimt donderdagochtend dat Alexander Isak zich in de kijker heeft gespeeld bij FC Barcelona.

Twee jaar geleden werden clubs als Juventus, Real Madrid en FC Barcelona al met Alexander Isak in verband gebracht, maar de aanvaller gaf destijds de voorkeur aan Dortmund, dat +/- acht miljoen euro betaalde aan AIK Fotboll.

Willem II-trainer Adrie Koster is blij met z'n spits: 'Ik heb nog nooit met zo'n complete speler gewerkt. Hij heeft alles: snelheid, overzicht, techniek en scorend vermogen', aldus Adrie Koster tegenover het Brabants Dagblad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.