Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II ook in de beker op dreef

Willem II ook in de beker op dreef

18 dec 2019, 22:47

Willem II heeft ook in het bekertoernooi laten zien op dreef te zijn. De Brabanders, nummer drie van de eredivisie, hadden in de tweede ronde op eigen veld geen enkele moeite met Sparta, 3-0.

Na 31 minuten had Willem II het verschil al gemaakt. De Tilburgers hadden toen al een voorsprong van 3-0, door doelpunten van Vangelis Pavlidis, Mike Trésor Ndayishimiye en Ché Nunnely.

Heracles Almelo bereikte eveneens de volgende ronde. Dat deed het door op eigen veld FC Dordrecht te verslaan, de nummer laatst van de eerste divisie (3-0). De doelpunten werden gemaakt door topschutter Cyriel Dessers, Silvester van der Water en Tim Breukers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.