Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II neemt Ndayishimiye definitief over van NEC

Willem II neemt Ndayishimiye definitief over van NEC

24 jan 2020, 17:41

Willem II neemt Mike Trésor Ndayishimiye definitief over van NEC. De 20-jarige Belgische middenvelder kwam met de Tilburgers een contract tot de zomer van 2023 overeen.

Willem II huurde Ndayishimiye begin september tot het einde van dit seizoen van NEC. In die overeenkomst was al opgenomen dat de Brabantse club hem definitief zou kunnen overnemen.

Ndayishimiye maakt dit seizoen veel indruk. Hij scoorde tot dusverre acht keer en gaf zes assists. Ndayishimiye maakte zowel in de uitwedstrijd tegen Ajax als die tegen AZ een doelpunt. Willem II won beide duels. Het elftal van trainer Adrie Koster staat voorlopig derde in de eredivisie.

"Mike heeft tot nu toe zijn kwaliteiten laten zien en is daarmee van waarde geweest voor het team. We zijn tevreden over zijn spel en zien tegelijkertijd dat er nog veel rek in hem zit", zegt Joris Mathijsen, technisch directeur van Willem II.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.