Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II neemt 'nachtbrakers' in genade aan

Willem II neemt 'nachtbrakers' in genade aan

24 dec 2018, 13:50

TILBURG (ANP) - De disciplinaire schorsing van Timon Wellenreuther, Thomas Meissner, Atakan Akkaynak en Donis Avdijaj bij Willem II blijft beperkt tot één wedstrijd. De vier geboren Duitsers werden zondag kort voor de uitwedstrijd tegen FC Emmen uit de selectie gezet. De Tilburgse club houdt het hierbij, want het kwartet mag na een korte vakantie begin januari weer 'gewoon' aansluiten bij de selectie van trainer Adrie Koster.

Willem II wil niet zeggen wat Wellenreuther, Meissner, Akkaynak en Avdijaj precies hebben gedaan. ,,Een niet optimale voorbereiding in het hotel waar de nacht voor de wedstrijd werd overnacht'', zo luidt de officiële verklaring. De club weerspreekt de geruchten dat de Duitsers in de nacht voor de wedstrijd op stap zijn geweest, alcohol zouden hebben gedronken en vrouwen meegenomen zouden hebben naar het hotel in de buurt van Emmen. ,,Willem II spreekt deze geruchten tegen, maar kiest er ook voor om verder niet in detail te treden.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.