Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II mogelijk tegen Rangers, uitduel voor PSV

Willem II mogelijk tegen Rangers, uitduel voor PSV

1 sep 2020, 15:40

Willem II treft in de derde voorronde van de Europa League, als het die bereikt, de winnaar van het duel tussen Lincoln Red Imps uit Gibraltar en het Schotse Rangers FC. Dat bleek bij de loting dinsdag in Nyon.

Willem II moet eerst in de tweede voorronde naar Luxemburg, waar het op donderdag 17 september met Progrès Niederkorn in één duel om een plek in de derde voorronde strijdt. Niederkorn stond afgelopen seizoen op de tweede plaats toen de Luxemburgse competitie als gevolg van de coronacrisis werd afgebroken.

In de derde voorronde spelen de Tilburgers thuis. Het duel is op donderdag 24 september.

PSV speelt in de derde voorronde van de Europa League een uitwedstrijd tegen Nõmme Kalju FC (Estland), NS Mura (Slovenië) of Aarhus (Denemarken). Dat bleek uit de loting dinsdag in het Zwitserse Lyon. Voor de Eindhovenaren wordt het het eerste Europese optreden van dit seizoen. Het duel vindt plaats op 24 september.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.