Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II legt aanvoerder langer vast

Willem II legt aanvoerder langer vast

29 jan 2020, 11:58

Verdediger Jordens Peters (32) voetbalt ook volgend seizoen bij Willem II. De aanvoerder, die in 2012 bij de Tilburgse club tekende, had een aflopend contract.

"Toen ik hier in 2012 tekende had ik niet verwacht dat ik zo lang voor Willem II uit zou komen", bekende Peters. "Doordat de club door de jaren stappen heeft gezet, professioneler werd en de resultaten verbeterden, is er voor mij geen aanleiding geweest om de club tussentijds te willen verlaten. Het gras is aan de overkant niet altijd groener, ik koester wat ik hier heb."

Het achtste seizoen van Peters in dienst van Willem II verloopt succesvol. Willem II staat op de vierde plek in de eredivisie, met evenveel punten als Feyenoord.

Acht jaar geleden kwam Peters over van FC Den Bosch, waar hij ook lang speelde; zeven seizoenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.