Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II in Europa League tegen Rangers

Willem II in Europa League tegen Rangers

17 sep 2020, 21:06

Willem II speelt in de derde voorronde van de Europa League tegen Rangers uit Glasgow. De formatie van voormalig Liverpoolspeler Steven Gerrard won op Gibraltar van Lincoln Red Imps: 5-0.

Halverwege was het al min of meer beslist, met een voorsprong van 2-0 voor de Schotten. James Tavernier en Connor Goldson maakten de doelpunten. Na de hervatting scoorden Alfredo Morelos (2) en Jermain Defoe.

Willem II had woensdag geen moeite met het Luxemburgse Progrès Niedercorn. In Differdange wonnen de Tilburgers met 5-0. Willem II speelt komende donderdag tegen de Schotten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.