Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II huurt spits van Dortmund

Willem II huurt spits van Dortmund

25 jan 2019, 11:55

TILBURG (ANP) - Willem II vangt het vertrek van Fran Sol op met de komst van Alexander Isak. De 19-jarige aanvaller wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van Borussia Dortmund, waar hij uitkwam voor het tweede elftal.

Isak speelde tot dusverre twee interlands voor Zweden. Dortmund legde de lange aanvaller begin 2017 voor vijf jaar vast. Willem II speelde onlangs in Marbella een oefenduel tegen het tweede van Dortmund. Isak scoorde toen twee keer.

,,We hadden Alexander al langer op het oog. Het was toeval dat we hem tijdens het trainingskamp tegen ons in actie konden zien. Alexander is een grote en sterke jongen, daardoor een aanspeelpunt in de aanval maar ook zeer doelgericht'', zegt Joris Mathijsen, technisch directeur van Willem II.

Willem II voegde vorige week al twee Griekse aanvallers aan de selectie toe: spits Vangelis Pavlidis en linksbuiten Marios Vrousai. Clubtopscorer Fran Sol vertrok naar Dinamo Kiev.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.