Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II hervat competitie zonder Palacios

Willem II hervat competitie zonder Palacios

30 dec 2018, 19:21

TILBURG (ANP) - Diego Palacios mist de start van de tweede helft van het seizoen van Willem II. De linksback is opgeroepen voor de nationale ploeg van Ecuador voor spelers onder de 20 jaar, die om de titel van Zuid-Amerika gaat strijden.

Palacios mist de thuiswedstrijd tegen NAC Breda en het duel met FC Twente in de kwartfinale van de KNVB-beker. Mocht de jeugdploeg van Ecuador een poule met Uruguay, Argentinië en Peru overleven, dan ontbreekt Palacios ook in de competitiewedstrijden tegen FC Groningen en VVV-Venlo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.