Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II heeft niets te verliezen tegen Ajax

Willem II heeft niets te verliezen tegen Ajax

21 dec 2020, 20:30

Trainer Adrie Koster snakt met Willem II naar een overwinning. De ploeg die vorig seizoen in de afgebroken competitie vijfde werd en daardoor Europa in ging, neemt nu de zestiende plaats in. Willem II sluit de eerste seizoenshelft woensdag af met een thuiswedstrijd tegen koploper Ajax.

'We moeten voortborduren op de wedstrijden tegen Vitesse en tegen AZ, bij vlagen zag ik daarin ons eigen spel weer terug. We moeten daar vertrouwen uit putten voor het duel met Ajax', zegt Koster. 'Het is duidelijk dat we nog één keer gas moeten geven om er het maximale rendement uit te halen. Het zal niet makkelijk worden tegen Ajax, maar we hebben niets te verliezen. We gaan die wedstrijd in om te winnen. Ik kijk ook uit naar de winterstop, al is die maar kort. Hopelijk komen er dan wat spelers terug, zodat we wat meer te kiezen hebben.'

Koster kan woensdag geen beroep doen op aanvoerder Jordens Peters en de middenvelders Pol Llonch en Driess Saddiki. De drie vaste krachten zijn geblesseerd. Willem II won in de Eredivisie pas twee keer en werd vorige week in het bekertoernooi uitgeschakeld door Vitesse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.