Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II-fans klaar met geblesseerde Ruiter: 'Eindelijk een aanleiding voor ontslag'

Willem II-fans klaar met geblesseerde Ruiter: 'Eindelijk een aanleiding voor ontslag'

11 nov 2021, 20:50

Robbin Ruiter is al een lange tijd bezig met het herstellen van een onbekende blessure. Eerder ontstond er al een soap rondom de doelman van Willem II, na onduidelijkheid over zijn afwezigheid. Supporters van de club uit Tilburg hebben het in ieder geval gehad met Ruiter.

De 34-jarige keeper plaatste deze week namelijk een foto met onder meer Ronald de Boer na een potje padel en dat werd hem niet in dank afgenomen door fans van Willem II. 'Ik wens onze dure, zwaar geblesseerde keeper (hij kan immers niet trainen) veel sterkte met zijn herstel', schreef onder meer DeKruikenzeiker op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.