Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II beëindigt zegereeks van AZ

Willem II beëindigt zegereeks van AZ

24 feb 2019, 19:52

TILBURG (ANP) - Willem II heeft een einde gemaakt aan de zegereeks van AZ. De ploeg van trainer Adrie Koster blufte de nummer vier van de eredivisie in Tilburg af en won met 2-1. AZ had de voorgaande zes wedstrijden na de winterstop allemaal gewonnen en daarin bovendien geen enkel tegendoelpunt gekregen.

De Griekse aanvaller Marios Vrousai wist AZ-doelman Marco Bizot in de dertiende minuut te passeren. Het betekende voor Bizot zijn eerste tegentreffer sinds 22 december, toen PSV'er Hirving Lozano hem uit een strafschop passeerde. De doelman hield daarna 558 minuten zijn doel schoon, onder meer in het bekerduel met Vitesse.

Na bijna een half uur verdubbelde Daniel Crowley de voorsprong van Willem II. Donderdag treffen Willem II en AZ elkaar weer in Tilburg, dan in de halve finale van het bekertoernooi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.