Terug

Volg Vandaag Inside

Willaert wijst dé topaankoop in de Eredivisie aan: ‘Met stip op nummer 1’

Willaert wijst dé topaankoop in de Eredivisie aan: ‘Met stip op nummer 1’

3 sep 2021, 08:34

De Nederlandse transfermarkt is sinds dinsdag 23:59 uur gesloten, en sindsdien is de Eredivisie weer een aantal grote talenten rijker. ESPN-presentator Cristian Willaert verwacht veel van Reiss Nelson, die voor de rest van het seizoen gehuurd wordt door Feyenoord. 

‘Ik heb een top3 gemaakt, van beste aankopen. Op basis van wat ik gezien heb bij Wyscout’, zegt de presentator annex verslaggever bij Voetbalpraat. ‘Op nummer 1 met stip: Reiss Nelson.’

De aanvaller, die voor één seizoen wordt gehuurd van Arsenal, speelde in het seizoen 2018/2019 op huurbasis voor TSG Hoffenheim. ‘Daar heeft hij 23 wedstrijden gespeeld in de Bundesliga, een groot aantal als invaller maar toch 7 goals gemaakt. Dan ga je al vermoeden dat hij wat kan.’

‘Deze jongen gaat als de brandweer. Hij past helemaal in het Arne Slot-spelletje, heeft een geweldig schot, je kan hem penalty’s laten nemen, hij is snel, heeft een geweldig rechterpoot, en kan ook vrij veel met links’, aldus de lofzang van Willaert. ’Goed nieuws voor de Feyenoord-supporters’, sluit Martijn Krabbendam af. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.