Terug

Volg Vandaag Inside

Will Smith biedt Chris Rock excuses aan voor klap tijdens uitreiking Oscars

Will Smith biedt Chris Rock excuses aan voor klap tijdens uitreiking Oscars

29 mrt 2022, 08:26

Will Smith heeft via een bericht op Instagram publiekelijk zijn excuses aangeboden voor zijn wangedrag tijdens de uitreiking van de Oscars. De acteur, die een Oscar won voor zijn rol als tennisvader Richard Williams, noemt zijn gedrag 'onacceptabel en onvergeeflijk'.

"Geweld is in welke vorm dan ook giftig en destructief. Het gedrag dat ik tijdens de Academy Awards heb vertoond is onacceptabel en niet te vergeven. Grappen die over mij worden gemaakt horen bij mijn werk, maar een grap die over Jada's medische conditie gemaakt werd ging me te ver en daardoor reageerde ik emotioneel," aldus Smith.

Hij vervolgt: "Ik wil hierbij mijn publiekelijke excuses aanbieden aan Chris. Wat ik deed kon niet en ik was verkeerd bezig. Ik schaam me voor wat ik heb gedaan en deze actie staat niet voor de man die ik wil zijn. Er is geen plek voor geweld in deze wereld vol liefde en vriendelijkheid."

"Daarnaast wil ik mijn excuses maken aan de Academy, de producenten van de show, de aanwezigen en iedereen die wereldwijd naar de Oscars gekeken heeft. En ik wil mij verontschuldigen naar de familie Williams en mijn King Richard familie. Het spijt mij enorm dat mijn gedrag deze prachtige reis voor ons allemaal bevlekt heeft. Ik ga met mezelf aan de slag."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.