Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred zingt monsterhit samen met John de Bever live bij Jinek

Wilfred zingt monsterhit samen met John de Bever live bij Jinek

1 feb 2020, 13:17

Als je denkt dat alles nu wel geweest is, dan is het slotakkoord opnieuw voor Wilfred. De presentator/zanger was gisteravond bij Jinek te gast om over de RadioRing te praten en gaf op het eind nog eenmaal een toegift. Samen met John de Bever zong hij zijn monsterhit 'Jij Krijgt Die Ring Niet Van Ons Cadeau'.

Ook Eva Jinek had de overwinning van Wilfred niet verwacht en roemt de presentator voor het verslaan van de jeugd. "We hebben mensen van boven de dertig weer een identiteit gegeven, ze doen er weer toe. Ze hoeven niet door de jeugd verslagen te worden, omdat de jeugd meer volgers heeft", antwoordt Wilfred.

Als Jinek vraagt of Wilfred eigenlijk gewoon een vrijheidsstrijder is, antwoordt Wilfred gekscherend met "ja eigenlijk wel". Grote concurrent Bram Krikke werd ook uitgenodigd door Jinek, maar had op het laatste moment afgezegd, omdat hij moe zou zijn.

Campagneleider Dennis Schouten is nog hoorbaar brak van de afterparty en vertelt hoe hij tijdens zijn campagne Wilfred wilde neerzetten als een hele lieve man. Jinek stelt dat Wilfred eigenlijk al een hele lieve man is en dat er van binnen een zacht chocoladepuddinkje van liefde schuilt. Als ze om bevestiging vraagt bij Dennis, antwoordt hij met: "Ik wou dat hij m'n vader was".

Om de uitzending in stijl af te sluiten geven Wilfred en zanger John de Bever nog een toegift en zingen zij nog één keer hun monsterhit 'Jij Krijgt Die Ring Niet Van Ons Cadeau'. Bekijk hieronder de beelden.

VIDEO - Wilfred reageert op het winnen van RadioRing

VIDEO - Wilfred zingt samen met John de Bever live bij Jinek

VIDEO - Johan ziet Gouden RadioRing: 'Het lijkt meer op een spiraaltje'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.