Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred vertelt over hoogtepunt van 2023: 'Dat we daar tot nu toe in geslaagd zijn, is erg fijn'

15 dec 2023, 10:13

Op zondag 10 december stonden Johan, Wilfred en René in de Ziggo Dome met Vandaag Inside LIVE. In de show, die op oudejaarsavond wordt uitgezonden bij SBS6, werd er teruggeblikt op 2023. Natuurlijk werden de mannen ook achter de schermen gevolgd. In bovenstaande video vertelt Wilfred voor de camera van Vandaag Inside wat zijn hoogtepunt van 2023 was.

"Misschien eigenlijk wel dat we dit jaar geen rel hebben gehad," aldus de presentator. "Ik moet eerlijk zeggen: vorig jaar met de kaarsrel, de afgelopen jaren met Akwasi, noem het allemaal maar op... Op een gegeven moment word je er wel moe van."

"Het feit dat we er tot nu toe in geslaagd zijn om dat heel te houden, is erg fijn," besluit Wilfred. Bekijk de video bovenaan deze pagina om het interview met Wilfred te bekijken, én krijg een uniek kijkje achter de schermen bij Vanaag Inside LIVE!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.