Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred over Vandaag Inside: 'Het is de combinatie van ons drieën die zo onderscheidend is'

Wilfred over Vandaag Inside: 'Het is de combinatie van ons drieën die zo onderscheidend is'

1 dec 2023, 09:25

Wilfred Genee heeft in gesprek met Voetbal International zijn bewondering uitgesproken voor zijn Vandaag Inside-collega's Johan Derksen en René van der Gijp: "Het is juist de combinatie van ons drieën die zo onderscheidend is.”

Wilfred heeft veel respect voor de manier waarop Johan betrokken is bij Vandaag Inside. “Dit ís zijn leven. Daar heb ik grote bewondering voor. De energie die hij er iedere keer nog in kan steken; dat is niet normaal. Je vraagt je af waar de man het vandaan haalt. Aan de andere kant, als je achter de geraniums gaat zitten, ben je zo weg. Dus misschien is het wel goed dat hij door blijft gaan”

Maar zonder de relativering en de lach van René van der Gijp is het programma volgens de presentator niets waard. “Hij is onmisbaar. Het programma verliest meteen aan kwaliteit als hij er niet is. Dan wordt het een normale talkshow. Het is juist de combinatie van ons drieën die zo onderscheidend is.”

Wilfred ziet Vandaag Inside dan ook als de meest onderscheidende talkshow van Nederland. "Je weet van tevoren niet wat er gaat gebeuren. We doen het gewoon op onze eigen manier. En het is bizar om mee te maken dat het allemaal aanslaat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.