Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred over bereidheid tot betalen VI-salarissen: 'Wij hebben bepaalde verantwoordelijkheid'

Wilfred over bereidheid tot betalen VI-salarissen: 'Wij hebben bepaalde verantwoordelijkheid'

24 apr 2020, 10:19

Wilfred heeft donderdagavond bij Jinek gereageerd op de uitspraken van Johan in Groeten uit Grolloo. Johan vertelde vorige week dat Wilfred en hij bereid zijn om het salaris van de medewerkers van Veronica Inside te betalen, mocht ontslag voor hen dreigen.

Wilfred benadrukt bij Jinek niet blij te zijn met de openbaring van Johan: 'Dit was bedoeld voor intern. Nu lijk ik net Ali B. Maar toen het mailtje van John binnenkwam hebben Johan en ik tegen elkaar gezegd dat mocht het zo zijn dat ons team daardoor getroffen wordt, dan willen wij daar absoluut voor gaan staan. Ik weet niet of het zover komt hoor, maar de bedoeling was dat we dat intern zouden houden en dat Johan dat met z’n grote mond overal gaat roepen, dat is niet zo handig eigenlijk.'

Jinek ziet daar echter ook iets moois in. 'Maar nu zien we weer een hele lieve kant van jou!'

Maar dat was niet de bedoeling van Wilfred. 'Het is juist niet de bedoeling voor naar buiten. Wij hebben die mensen meegenomen. Ik heb de onderhandelingen gevoerd. Die mensen hebben een bepaald risico genomen toen ze van RTL met ons meegingen. Er zitten jonge mensen tussen, mensen met hypotheken, mensen met kinderen. Dan vind ik ook dat als die mensen voor je hebben gekozen dat je daar een bepaalde verantwoordelijkheid aan hebt.'

Waarop René Froger grappend reageert: ‘Dan kom ik binnenkort bij jou werken!’

Johan geeft rondleiding door mancave en vertelt over VI-salarissen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.