Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred opent online radiostation 'Café Genee' met alleen Nederlandstalige muziek

Wilfred opent online radiostation 'Café Genee' met alleen Nederlandstalige muziek

16 apr 2020, 23:22

Wilfred opende vanmorgen Café Genee, een online radiostation op Juke met non-stop en uitsluitend Nederlandstalige muziek: 'Ik ben heel benieuwd wat Johan ervan vindt!', vertelt hij tegenover De Telegraaf.

Wilfred vertelt: 'Toen Talpa besloot om JUKE uit te bouwen met allemaal verschillende zenders, kwamen ze voor Nederlandstalig - heel gek - toch bij mij uit. Ik moet zeggen: ik heb vanochtend een uur zitten luisteren, en ik vind het echt heerlijk.' Wilfred zoekt dan ook zelf de nummers uit: 'Eigenlijk is dat heel leuk werk, kwam ik achter. Het ging ook veel sneller dan ik dacht. Ik krijg een lijst aangeleverd en streep daar nummers uit.'

Over zijn passie voor Nederlandstalige muziek zegt hij: 'Normaal ben ik best wel onbewogen, maar Nederlandstalige muziek maakt iets in me los. Toen ik begon met Veronica Inside op Radio Veronica heb ik ook gezegd: dan gaan we wel het Nederlandse product promoten.Ha, je zou eens moeten zien wat voor boze berichten we binnenkrijgen. ’Smakeloos dit’, ‘Hoe haal je het in je hoofd om dit te draaien?’. Tsja, er zijn inderdaad mensen die Veronica luisteren voor Guns n’ Roses. Maar ons marktaandeel is toevallig wel uitstekend. En we hebben niet voor niets een Gouden Radioring gewonnen.'

Johan zal vrijdagavond in Veronica Inside zijn mening kunnen geven over de zender: 'Ik ga hem vrijdagavond in de uitzending zeker een compilatie laten horen. Heel benieuwd wat hij ervan vindt!' Café Genee is non-stop te beluisteren op https://juke.nl/non-stop-muziek.

De reactie van Johan valt wel te raden. In Groeten uit Grolloo vertelde hij namelijk dat hij per 1 mei zijn eigen internetradiostation begint: Muziek voor volwassenen. 'Ik walg ook van die verschrikkelijke smaak van Wilfred!' Bekijk de beelden hieronder!

VIDEO - Groeten uit Grolloo: Johan geeft rondleiding door zijn mancave

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.