Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred ontving appje van Jack van Gelder tijdens uitzending VI

Wilfred ontving appje van Jack van Gelder tijdens uitzending VI

13 apr 2021, 12:56

Wilfred ontving maandagavond tijdens de uitzending van Veronica Inside een appje van Jack van Gelder. De presentator van Ziggo Sport stelde voor om Hans Kraay jr. de nieuwe bondscoach van de Oranje Leeuwinnen te laten worden.

'Hij zei: 'Dat lijkt me een goed plan.' Hij zegt dat het een heel goed idee zou zijn. 'Het zou een stunt zijn,' zegt Jack er nog bij', vertelt Wilfred over het appje.

Het idee wordt snel afgeschoten als blijkt dat Hans niet de juiste trainerspapieren heeft. Hans beschikt over het Oefenmeester 1-diploma, maar moet Coach Betaald Voetbal hebben, weet Johan.

Hans bood vervolgens zijn excuses aan voor een grap die hij eerder maakte, tot verbazing van Johan en René. Bekijk het in de video hieronder!

Hans biedt excuses aan; Johan en René stomverbaasd
2:49
Hans biedt excuses aan; Johan en René stomverbaasd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.