Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred onthult: 'Hij heeft zich bij Johan gemeld om tafelgast te worden in ons nieuwe programma'

Wilfred onthult: 'Hij heeft zich bij Johan gemeld om tafelgast te worden in ons nieuwe programma'

27 okt 2021, 19:59

De afgelopen weken zongen verschillende namen rond als mogelijke tafelgasten in het nieuwe, dagelijkse programma van Johan, Wilfred en René. Deze week kwam daar ook de naam van mediadeskundige Rob Goossens bij.

Wilfred vertelde in De Veronica Inside Ochtendshow namelijk: 'Rob Goossens had zich gemeld bij Johan. Die is nu freelancer. Hij had zich bij Johan gemeld en gezegd: 'Ik wil ook wel.''

In RTL Boulevard reageerde de mediadeskundige woensdagavond: 'Over eventuele contractonderhandelingen met SBS6 kan ik helaas niks zeggen.' Daar voegde Goossens grappend aan toe: 'Ik wil wel even zeggen dat ik bij nader inzien de Dansmarathon een geniaal programma vond. En ook HLF8, ik ga zometeen in de auto zitten en ik race naar huis om dat te kijken. Echt een prachtige zender. Verder kan ik helaas niks zeggen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.