Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred onthult favoriete tafelgast van John de Mol

Wilfred onthult favoriete tafelgast van John de Mol

15 feb 2021, 16:02

Vorige week donderdag waren Hans Kraay jr, Hélène Hendriks en Toine van Peperstraten te zien in de SBS6-show Marble Mania. En niet zonder succes: de aflevering met de drie sportpresentatoren scoorde, met 1,28 miljoen kijkers, uitstekend.

Wie ongetwijfeld ook voor de buis heeft gezeten, is John de Mol. De TV-magnaat was tijdens de opnames van het programma al laaiend enthousiast over het trio, en in het bijzonder over Hans Kraay jr. ‘Hans gooide zijn hele arsenaal eruit en ik hoorde iedereen de hele tijd er bovenuit lachen, maar met name John de Mol’, onthulde Hélène vorige week bij Wilfred op de radio. ‘Hij vond het zó grappig.’

‘John is zo’n fan van Hans, dat is niet normaal’, voegt Wilfred eraan toe. ‘Hij vindt eigenlijk ook dat Hans er elke uitzending moet zitten. Hij zegt “Met Hans vind ik jullie uitzendingen het beste.”’

Met bovenstaande kennis hebben we goed nieuws voor John de Mol, want Hansie Hansie zal maandagavond - net als Hélène Hendriks en Chris Woerts - afreizen naar Hilversum om Johan, Wilfred en René te vergezellen in de studio van Veronica Inside.

Marble Mania met Hans, Hélène en Toine gemist? Kijk 'm hieronder terug!

Sportpresentatoren
54:38
Sportpresentatoren

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.