Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred niet bang zich te verslapen voor ochtendshow

Wilfred niet bang zich te verslapen voor ochtendshow

30 okt 2020, 13:40

Wilfred Genee maakt zich geen zorgen dat hij zich de komende weken verslaapt. Als nieuwe ochtendjock op Radio Veronica vervangt hij vanaf maandag Giel Beelen, die inmiddels in dienst bij NPO Radio 2 al twee keer zijn bed niet uit kon komen.

"Dat is de grootste nachtmerrie die je als radiomaker kan overkomen", zegt Wilfred tegen het ANP. Hij gelooft niet dat hij er gevoelig voor is, zeker omdat Giel tegenwoordig nog veel vroeger moet opstaan. "Het is mij nog nooit overkomen dat ik me voor iets zakelijks verslapen heb. Eens moet de eerste keer zijn, maar het zit niet in mijn systeem."

Wilfred start maandag op het ‘schappelijke’ tijdstip van 07.00 uur, drie uur later dan Giel. Veronica wilde hem eigenlijk om 06.00 uur laten beginnen maar dat was echt niet te combineren met Wilfreds tv-werk, dat hij gewoon blijft doen. "06.00 uur was wat dat betreft een absolute no-go voor mij. Ik hoop dat dat uur verschil kan maken maar misschien is dat helemaal niet zo en heb ik mij straks enorm verkeken."

"Het enige waar ik mij nu een beetje zorgen om maak, is dat ik altijd slecht slaap als ik weet dat ik er vroeg uit moet. Als dat straks elke nacht gaat gebeuren met het idee ‘ik moet me niet verslapen’ dan wordt het een dodelijk zware klus", lacht Wilfred. "Maar ik denk dat ik met één wekker genoeg heb. En mijn telefoon doet het ook gewoon he."

De ochtendshow Veronica Inside met Wilfred Genee, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen is vanaf maandag 2 november elke werkdag vanaf 07:00 uur te horen bij Radio Veronica. Om 06:30 uur beginnen Rick, Niels en Florentien al met de warming-up.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.