Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred neemt speciale RadioRing-single op met John de Bever

Wilfred neemt speciale RadioRing-single op met John de Bever

25 jan 2020, 14:14

Veronica Inside heeft het tot de laatste vijf kanshebbers voor de Gouden RadioRing geschopt. Het zou natuurlijk legendarisch zijn als we, net zoals in 2011 met de Gouden Televizier-Ring, ook deze prijs pakken! En dus laat Wilfred geen kans onbenut om de Gouden RadioRing binnen te slepen met Veronica Inside.

Bij de RadioRing campagne kan alle hulp gebruikt worden en dus helpt ook John de Bever Wilfred met het actievoeren. Met een speciale single willen ze de harten van Nederland veroveren en stemmen voor de RadioRing binnenslepen. Op de melodie van het welbekende nummer 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' luidt nu de tekst 'Jij krijgt die ring van mij niet kado'.

Vanavond om 18:35 bij RTL Boulevard zijn de beelden te zien die vandaag zijn gemaakt tijdens de opnamedag. Stem hier op Veronica Inside en

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.