Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred lovend: 'Hij is echt dé ontdekking als presentator!'

Wilfred lovend: 'Hij is echt dé ontdekking als presentator!'

12 dec 2022, 19:43

Wilfred kijkt met een goed gevoel terug op Vandaag Inside Live, de show die zondag plaatsvond in de Ziggo Dome. Dat vertelde de presentator na afloop van de uitzending van De Oranjewinter, die zondagavond ook nog op het programma stond.

"Ik merk nu wel dat de vermoeidheid een beetje toeslaat, als ik heel eerlijk ben. Ik was al rond half twee in de Ziggo Dome. En wat ik normaal gesproken nooit doe, is alles doorlopen. En ook nog een uitzending van De Oranjewinter erbij. Nu is de tank wel redelijk leeg, ja. Maar wat ik heel veel hoorde is dat mensen in de Ziggo Dome een heerlijke avond hebben gehad, gewoon twee uur lang hebben gelachen. En dat was de bedoeling ook, dat mensen met een feelgoed-gevoel weer terug zouden keren naar huis."

Wat voor Wilfred de hoogtepunten van de avond waren? "Ik vond Wim heel goed. Hij bleef heel dichtbij zichzelf, was heel aanwezig en dat was echt heel goed. Ik vond de twee stukken op de bank ook heel leuk, omdat het in een ander soort setting was, met leuke filmpjes van vroeger. Het was echt een walk down memory lane. En ik moet er écht bij zeggen: Bas Nijhuis is echt dé ontdekking als presentator. Als er nu zenders zitten te kijken, die nog een presentator zoeken: Bas Nijhuis, onmiddellijk doen. Wat hij heel goed kan is het opzwepen van mensen, hij was ad rem en vertelde een paar geweldige anekdotes. Dat was écht heel leuk, écht heel goed."

Wilfred weet nog niet of de mannen vaker een show zullen doen in de Ziggo Dome: "Dennis Jansen van het AD appte gelijk: Ik neem aan: volgend jaar weer. Hij zat in de zaal en stuurde allemaal foto's. Hij begon zelfs over een theatertournee. Ik heb nog teruggestuurd: Welke dag dan? Want we zijn elke dag op tv, dat wordt een beetje lastig. Toen zei hij: In januari 2024 moeten jullie dat gaan doen, als het contract is afgelopen. Ik moet eerlijk zeggen: dit was echt een geweldige ervaring, maar of het weer terugkomt weet ik niet. Misschien dat we het één keer per jaar moeten doen."

Bekijk in de video hieronder hoe het er achter de schermen aan toeging bij Vandaag Inside Live!

Uniek kijkje achter de schermen bij Vandaag Inside Live: 'Alles wat ik hier meemaak, haat ik!'
13:02
Uniek kijkje achter de schermen bij Vandaag Inside Live: 'Alles wat ik hier meemaak, haat ik!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.