Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred looft Hélène: ‘Ze heeft het gewoon geweldig gedaan!'

Wilfred looft Hélène: ‘Ze heeft het gewoon geweldig gedaan!'

15 jan 2024, 10:54

Wilfred Genee is in De 538 Ochtendshow lovend over de presentatie van Hélène Hendriks bij De Oranjewinter.

"Hélène heeft het hartstikke goed gedaan. Ik heb de laatste week een aantal keer gekeken naar het programma en dat zag er hartstikke leuk uit. Het was cosy, wat dichter op elkaar, en wat dichter op het publiek. Maar er was verder ook veel herkenning natuurlijk: al onze gezichten zaten er en veel filmpjes die wij gebruiken."

Wilfred werd vervolgens in de ochtendshow gevraagd of het Vandaag inside-trio in zak in as zit vanwege de hoge kijkcijfers van De Oranjewinter. “Het is toch alleen maar goed en leuk dat het gebeurt? Hélène is toch ook onderdeel van ons team. Ze zit er elke vrijdag, we doen het met z’n allen en in dat opzicht is het alleen maar leuk dat het ook goed gaat met dat programma. Hélène heeft het gewoon geweldig gedaan. Ik ben alleen maar blij dat het goed is gegaan en dat we vanavond weer beginnen met Vandaag Inside."

Maandagavond keren Wilfred, Johan en René weer helemaal fris en fruitig terug met Vandaag Inside, waarin de mannen op geheel eigen wijze de actualiteit bespreken. De talkshow is iedere werkdag te zien vanaf 21:35 uur bij SBS6.

Bekijk hieronder alle hoogtepunten van De Oranjewinter met Hélène Hendriks!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.