Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred kreeg telefoontje met bijzonder verzoek voor hem en Johan: 'Lijkt je dat wat?'

Wilfred kreeg telefoontje met bijzonder verzoek voor hem en Johan: 'Lijkt je dat wat?'

17 mrt 2023, 14:48

Wilfred heeft een telefoontje gekregen met een bijzonder verzoek voor hem en Johan. Dat vertelde de presentator donderdagavond in Vandaag Inside.

"Ik werd vandaag gebeld door Adri-Jan Hoes, ken je die? Of niet?" vroeg Wilfred aan Johan. "Dat is de zoon van Johnny Hoes," legde hij uit. Johnny Hoes, overleden in 2011, was een Nederlandse zanger, tekstschrijver en producent.

"Ah, hij wil een plaatje met je maken?" reageerde Johan op het belletje van Adri-Jan Hoes naar Wilfred. "Ja, en met jou erbij dan," legde de presentator uit, waarna hij Sweet Caroline inzette in de studio, verwijzend naar de overwinning van de BoerBurgerBeweging, met voorvrouw Caroline van der Plas, in de Provinciale Statenverkiezingen.

Adri-Jan Hoes adviseerde Wilfred om Sweet Caroline na de BBB-zege opnieuw uit te brengen: "Hij zegt: dat moet je gelijk nu gaan doen. Met Johan erbij. Lijkt het je wat?" vroeg Wilfred aan Johan. "Daar heb ik heel erg veel zin in," luidde Johans cynische reactie. "Nee, wij hebben al eens een keer voor lul gestaan met een plaatje...", refereerde hij aan het EK-album De Helden van Oranje & Friends.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.