Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred kreeg mail van Johan in de vakantie: 'Drie dagen te laat'

Wilfred kreeg mail van Johan in de vakantie: 'Drie dagen te laat'

31 juli 2022, 08:00

Vandaag Inside is vanaf 15 augustus weer terug van de zomerstop. In de vakantie hebben de mannen normaal gesproken weinig contact, hoewel Wilfred wel een mailtje ontving van zijn besnorde collega.

Dat vertelt Wilfred tegenover De Telegraaf. De presentator is net terug van een welverdiende vakantie met zijn gezin, die hij naar eigen zeggen goed kon gebruiken: "Het is heel hectisch geweest afgelopen jaar. Vorig jaar heb ik helemaal geen vakantie gehad. Toen is mijn vader overleden. Daarna moest ik eigenlijk direct door, in de winter zijn we ook doorgegaan en daarna begon het dagelijkse programma", somt Wilfred op. "Hoe stom het ook klinkt, dan trekt toch een wissel op mezelf."

Of Wilfred het overlijden van zijn vader in alle hectiek wel heeft kunnen verwerken zegt hij: "Daar probeer ik nu voor het eerst tijd voor te maken", wetende dat de tragische gebeurtenis alweer van een jaar terug is. "Best wel heftig als je er zo over nadenkt. Dus het was wel welkom om nu even vakantie te vieren."

Waar Johan, Wilfred en René aan de tafel van Vandaag Inside een unieke connectie hebben, is dat buiten de camera's om nihil. De mannen hebben in de vakantie dan ook geen gezamenlijke BBQ's gehouden. Echter is er wel degelijk contact geweest: "Johan heeft mij drie dagen na mijn verjaardag nog een mailtje gestuurd. Hij was door John de Bever gewezen op het feit dat ik jarig was", lacht Wilfred. "En René heeft die dag nog een appje gestuurd."

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Naast Vandaag Inside presenteert Wilfred dan ook Veronica Offside, de nieuwe voetbaltalkshow met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde. "Het begint steeds meer te kriebelen. Ik moet zeggen - en dan zal ik niet meer beginnen over die Televizierring - dat als je nu naar het TV-aanbod kijkt, ons programma ook wel welkom zal zijn."

Veronica Offside is vanaf 15 augustus op maandag- en vrijdagavond te zien vanaf 20:30 op Veronica. Vandaag Inside is vanaf 15 augustus op alle werkdagen te zien vanaf 21:30 op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.