Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred keek met verbazing naar terugkeer Van Hooijdonk bij Studio Voetbal: 'Héél ongemakkelijk'

Wilfred keek met verbazing naar terugkeer Van Hooijdonk bij Studio Voetbal: 'Héél ongemakkelijk'

4 sep 2023, 15:53

Wilfred Genee heeft met verbazing zitten kijken naar de terugkeer van Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal. De analist zat zondag weer aan tafel en ging nog één keer in op de vete tussen hem en Ajax-trainer Maurice Steijn.

"Ik had de indruk dat Sjoerd van Ramshorst eigenlijk sorry wilde zeggen en Jeroen Stekelenburg ook", blikt Wilfred terug in De 538 Ochtendshow. "Die zeiden alle twee sorry. En niet Pierre die sorry zei. De collega's zeiden sorry, want die vonden het zo erg dat ze hem een paar weken niet hadden laten zitten. Het was héél ongemakkelijk, vond ik persoonlijk."

"Dit was toch ook een ingestudeerd toneelstukje?", vroeg Niels van Baarlen vervolgens aan Wilfred. "Ja dit was echt toneel", reageerde Wilfred. "En toen die Stekelenburg eroverheen kwam met: 'Je bent altijd een onderdeel van het team geweest, zoals Rafael al zei'. Ik had Rafael er graag bij gezien gisteravond, want dat was meer dan logisch geweest. Dat was ook al zo gek."

"En toen dacht ik ja: het kwam alleen over alsof Pierre het niet had gezegd allemaal. Maar dat zij het hadden gedaan. Dat was zo'n raar moment. Héél apart was dat allemaal", aldus de presentator van Vandaag Inside.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.