Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred: 'Ik vind dat zij een geweldige uitstraling heeft, ook op tv'

Wilfred: 'Ik vind dat zij een geweldige uitstraling heeft, ook op tv'

12 apr 2021, 20:22

Niemand minder dan Lili Genee speelt de hoofdrol in de nieuwe videoclip van John de Bever. De vrouw van Wilfred was daarnaast aan het begin van dit jaar regelmatig te zien op televisie voor de promotie van haar boek 'Groeiboek Voor Opvoeders.' Wilfred krijgt in de Weekend de vraag of hij het ziet zitten dat zijn vrouw vaker op televisie te zien zal zijn.

'Als zij die behoefte voelt, moet ze dat zeker doen,' is de mening van Wilfred. 'Ik vind dat zij een geweldige uitstraling heeft, ook op tv. Ik denk dat ze het absoluut zou kunnen.' De Veronica Inside-presentator denkt dat Lili goed zou kunnen presenteren, maar ook als deskundige zou kunnen fungeren bij bijvoorbeeld RTL Boulevard: 'En dan op het gebied van gezondheid en lifestyle en hoe mensen zich bewuster in het leven zouden kunnen opstellen. Maar ook bij een wat serieuzer programma bij de publieke omroep.'

Wilfred zou de tv-wereld op zichzelf niet aanraden bij zijn vrouw: 'Er spelen natuurlijk zoveel belangen en ego’s. Je moet het wel écht willen, want er komt van alles bij kijken. Journalisten die van alles van je willen weten, op social media zal niet iedereen aardig over je zijn. Je kunt natuurlijk opmerkingen verwachten als: dat is de vrouw van Wilfred Genee, dat zal wel door hem geregeld zijn. Je moet er rekening mee houden dat er altijd meningen over je zullen zijn. En je moet je afvragen of dat wel is wat je wil. Als Lili dat wil, zal ik dat zeker toejuichen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.