Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee zondag te gast bij Harry Mens in Business Class

Wilfred Genee zondag te gast bij Harry Mens in Business Class

22 apr 2023, 00:00

Wilfred Genee is zondagochtend te gast bij Harry Mens in het RTL7-programma Business Class. De presentator van Vandaag Inside komt praten over ShowBird, een platform waar je snel en transparant een live act kunt boeken.

"Ik ga morgenochtend naar Harry Mens, daar moet ik om 08:30 uur zijn! Ik ben uitgenodigd om Showbird te promoten. Als ik maar ga zingen, haha!", zei Wilfred vrijdagavond in Vandaag Inside.

Wilfred sloot zich eind 2022 aan bij ShowBird, het bedrijf van zakenman Hassan Tagi. "Ik heb me altijd enorm verbaasd over de volstrekt intransparante wereld van tussenpersonen en boekingsbureaus. Met ShowBird weet je als spreker en klant precies waar je aan toe bent", aldus Wilfred.

Business Class is elke zondagochtend om 10.30 uur te zien op RTL7.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.