Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee uitgeroepen tot JFK's Greatest Man!

Wilfred Genee uitgeroepen tot JFK's Greatest Man!

6 okt 2018, 23:28

Wilfred Genee mag zich een jaar lang de succesvolste en meest charismatische man van Nederland noemen. Wilfred werd vanavond uitgeroepen tot JFK's Greatest Man voor meest succesvolle en charismatische man van Nederland!

"Eerlijk gezegd word ik nogal ongemakkelijk van deze titel als je bedenkt dat ik die voornamelijk verdien door lucht te verplaatsen", reageert Wilfred. Wilfred won vorig jaar al de Zilveren Televizier-ster, een prijs voor de beste presentator van Nederland.

Hoofdredacteur Willem Baars van het blad JFK legt uit waarom Wilfred de prijs verdient: "Wilfred is een van de beste interviewers van ons land, hij is al jaren opgewassen tegen de twee ongeleide projectielen die samen met hem VI presenteren, hij durft zijn eigen weg te kiezen, hij doet geen concessies en hij is superloyaal".

Genee troefde met zijn overwinning onder andere Rico Verhoeven, Max Verstappen en Arjan Lubach af.

JFK wijst elk jaar een winnaar van de Greatest Man Award aan na een 'intensieve selectieprocedure' door de redactie van het blad. Eerder gingen onder anderen Sergio Herman, Armin van Buuren, Humberto Tan en Matthijs van Nieuwkerk met de prijs naar huis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.