Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee noemt absolute droomgast voor Vandaag Inside

Wilfred Genee noemt absolute droomgast voor Vandaag Inside

23 jan 2024, 20:24

Ruim twee jaar geleden begonnen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp met Vandaag Inside. In de talkshow maakten een hoop verschillende tafelgasten hun opwachting, maar wie is nou de absolute droomgast van het trio?

“De droomgast? Bij ons in het programma zou natuurlijk Louis van Gaal de beste kunnen zijn”, zegt Wilfred in gesprek met De Telegraaf. “Louis is vaak ter sprake gekomen, heeft zelf bussen ontwikkeld, heeft het Nederlands voetbal vanaf 1820 op de kaart gezet, dat zouden we graag een keer met hem bespreken.”

Wilfred zegt grote bewondering te hebben voor de 72-jarige oefenmeester. “Fantastische coach, fantastische prestaties, maar iemand met zo weinig relativeringsvermogen, zou ik toch graag een keer mee op gesprek willen op tv. Dat zou ik geweldig vinden.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.