Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee lovend over De Oranjewinter: 'Het zag er hartstikke goed uit!'

Wilfred Genee lovend over De Oranjewinter: 'Het zag er hartstikke goed uit!'

13 jan 2024, 20:00

Wilfred Genee heeft in een gesprek met RTL Boulevard gereageerd op de succesvolle reeks van De Oranjewinter. Hélène Hendriks nam de afgelopen twee weken het stokje over van de presentator tijdens de winterbreak van Vandaag Inside.

Wilfred geeft aan te hebben genoten van De Oranjewinter: "Ik heb er stukjes van gekeken en de stukjes die ik zag, zagen er uitstekend uit. Het was een leuke sfeer, wat knusser met het haardvuur erbij, het zag er hartstikke goed uit!"

Van concurrentie is volgens Wilfred geen sprake: "Nee, absoluut niet. Ik vind het alleen maar goed dat ze er is, dat doet ze echt heel goed. Daarnaast is het natuurlijk zo, als wij scoren zoals wij hebben gescoord de laatste tijd, zie ik dat helemaal niet zo."

Ook de toekomst van Vandaag Inside wordt besproken: "Als het nu zou stoppen, zou ik het ook goed vinden, en dat bedoel ik in die zin van als het een keer ophoudt, het houdt toch een keer op. Johan wordt 75 jaar over drie weken. René is in de 60, ik ben zelf 50. En we doen dit al heel lang, dan is het toch ook mooi geweest."

Vanaf maandag 15 januari keren Wilfred, Johan en René weer helemaal fris en fruitig terug met Vandaag Inside, waarin de mannen op geheel eigen wijze de actualiteit bespreken. De show is iedere werkdag te zien vanaf 21:35 uur bij SBS6.

Bekijk hier het volledige item van RTL Boulevard over Vandaag Inside.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.