Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee kreeg belletje van RTL Boulevard na uitzending Vandaag Inside

23 feb 2024, 11:00

Wilfred Genee ontving donderdagochtend plots een belletje van RTL Boulevard, zo vertelt de presentator donderdag bij Vandaag Inside. “Met de vraag hoe we terugkeken op de uitzending van woensdag over Gordon…” (zie video).

Het showbizzprogramma wilde van Wilfred horen hoe het Vandaag Inside-trio terugkijkt op de uitzending van woensdag, waarin de muzikale comeback van Gordon werd besproken. Het optreden van Gordon op de lanceringsparty van zijn nieuwe album, was - zacht uitgedrukt - niet loepzuiver, wat zorgde voor gelach aan de tafel van Vandaag Inside. “Hadden jullie dat wel moeten doen? Ging dat niet een beetje te ver?”, vroeg RTL Boulevard zich af. “Het is wat het is, we kunnen er ook niet omheen natuurlijk”, luidde het antwoord van Wilfred.

“Maakt Boulevard zich nou zorgen over Gordon?”, vraagt Johan Derksen zich donderdag bij Vandaag Inside hardop af. “Die maken zich over niemand zorgen.” Volgens Johan ging het woensdag helemaal niet te ver. “Als iemand zich zo profileert met een hoop blabla en op iedereen kritiek heeft, en hij zingt dan een liedje in totaal de verkeerde toonsoort, dan krijg je de hoon over je heen. Dat lijkt me logisch.”

Reactie Albert Verlinde

Ook Albert Verlinde, die woensdag aan tafel zat tijdens de desbetreffende uitzending van Vandaag Inside, wordt door RTL Boulevard gevraagd hoe hij erop terugkijkt. “Ik kijk erop terug dat we ontzettend leuk met elkaar gepraat hebben, zoals Gordon normaal ook over anderen praat, dat is wat we gedaan hebben met elkaar. Je moet het niet groter maken dan het is.”

Vandaag Inside over de muzikale comeback van Gordon gemist? Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.