Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee gevraagd voor Expeditie Robinson, The Masked Singer en Wie is de Mol?

Wilfred Genee gevraagd voor Expeditie Robinson, The Masked Singer en Wie is de Mol?

8 nov 2022, 18:41

Wilfred Genee is in de afgelopen jaren wel eens gevraagd om mee te doen aan Expeditie Robinson. Toch is de presentator nooit ingegaan op de uitnodigingen van het programma, zo vertelt hij In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside.

“Ik ben er wel eens voor gevraagd, maar nee”, zegt Wilfred In de Wandelgangen tegen Bas Nijhuis. “Ook niet als je de tijd had?”, vraagt de scheidsrechter. “Kijk, ik zou het best eens willen proberen om te kijken of ik het kan volhouden, maar het feit dat er camera’s op staan… dan ben je een soort televisievulling.”

Ook The Masked Singer waagde een poging om Wilfred in hun programma te krijgen. “Daar was ik ook voor gevraagd, en je weet ik ben gek op zingen. Maar dan sta je in zo’n pak, en sta je daar ook een beetje als televisievulling. Dat zag ik niet zitten.”

Wie is de Mol? is wel echt iets voor jou”, stelt Bas. “Nee, dat vind ik helemaal niks dat programma”, reageert Wilfred. “Ik ben meerdere keren gebeld en dan bellen ze fluisterend op: “Hallo, dit is Dirk van Wie is de Mol?. Zou je mee willen doen? En zou je het dan tegen niemand willen vertellen?”, speelt Wilfred het telefoongesprek na. “Waar slaat dat nou op? Wat is dat voor onzin?”, besluit hij lachend. 

Kijk In de Wandelgangen met Wilfred Genee en Bas Nijhuis hieronder terug.

In de Wandelgangen met Bas Nijhuis: 'Daaraan meedoen lijkt me heel gaaf, een uitdaging!'
4:38
In de Wandelgangen met Bas Nijhuis: 'Daaraan meedoen lijkt me heel gaaf, een uitdaging!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.