Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee genomineerd voor Zilveren RadioSter

Wilfred Genee genomineerd voor Zilveren RadioSter

21 jan 2020, 09:45

Wilfred Genee is genomineerd voor de Zilveren RadioSter Man, de prijs voor beste mannelijke radiopresentator. Dit maakte AVROTROS dinsdagochtend bekend. Wilfred is persoonlijk genomineerd als beste presentator én kan de prijs voor het beste radioprogramma winnen met Veronica inside.

Naast Wilfred zijn ook Bram Krikke (SLAM!) en Gerard Ekdom (Radio 10) genomineerd voor de Zilveren RadioSter Man. Amber Delil (SLAM!), Marieke Elsinga (Qmusic) en Annemieke Schollaardt (NPO Radio 2) maken kans op de vrouwelijke variant van de prijs.

Wie van de genomineerden uiteindelijk de Zilveren RadioSterren gaan winnen, is inmiddels door het publiek besloten, maar welk programma de Gouden RadioRing wint, nog niet. Vergeet dan ook niet om HIER je stem uit te brengen!

Donderdag 30 januari, tijdens het Gouden RadioRing Gala, wordt bekend wie er met de felbegeerde radioprijzen vandoor gaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.