Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee en Dennis Schouten strijden tegen Bram Krikke om RadioRing

Wilfred Genee en Dennis Schouten strijden tegen Bram Krikke om RadioRing

14 jan 2020, 12:00

De gemoederen lopen hoog op in de strijd om de felbegeerde RadioRing. Vorig jaar greep Wilfred Genee net naast de prijzen.

De presentator verloor de Gouden RadioRing voor beste show aan de koning van de radio Edwin Evers tijdens zijn laatste jaar met Evers Staat Op. Ook greep hij naast de Zilveren RadioSter die verrassend genoeg werd gewonnen door toenmalig nieuwkomer en sidekick, Bram Krikke!

Bram Krikke (die jongen met die matige snor) vergaarde vooral zijn stemmen door zijn populariteit online. Dit jaar helpt ex-verslaggever van Veronica Inside en huidig PowNed-presentator, Dennis Schouten (tevens een presentatieduo met diezelfde Bram Krikke) Wilfred met zijn online campagne. Dennis en Wilfred zijn vastberaden om dit jaar wél met de prestigieuze prijs huiswaarts te keren!

Stem hier op de show Veronica Inside en hier op Wilfred!

Dennis start campagne met PowNed: help Wilfred aan de RadioRing

Dennis start met PowNed campagne: help Wilfred aan de RadioRing
4:16
Dennis start met PowNed campagne: help Wilfred aan de RadioRing

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.