Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee: 'De RadioRing zou een kroon op het werk zijn'

25 jan 2024, 10:08

Wilfred Genee vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat het winnen van de Gouden RadioRing voor zijn BNR-radioshow The Friday Move een kroon op zijn werk zou zijn.

“Over twee weken bestaat The Friday Move vijftien jaar. De RadioRing zou een kroon op het werk zijn. Het is ook een erkenning dat luisteraars BNR, een station met een klein marktaandeel, serieus mogen nemen.”

“Vijf jaar geleden waren we kansloos", vervolgt Wilfred. "Van Edwin Evers kan niemand winnen. Ik vind het geweldig dat hij terugkeert op de radio. Ik luister heel graag naar hem. Maar ik denk dat we echt een ander programma maken op de vrijdagmiddag. The Friday Move draait om interviews met politici, economen of artiesten die in een vrijblijvende sfeer diepzinnige leuke uitspraken doen. Ik probeer ze te verleiden om net iets meer te zeggen dat ze eigenlijk hadden gewild. Dat is het leukste. Edwins show zal meer om muziek en humor draaien. Ik ben dan ook niet bang dat we luisteraars aan hem zullen verliezen. Zoals Johan Cruijff zei: je moet vanuit je eigen kracht redeneren", besluit de presentator.

Er kan donderdag (25 januari) tot 12:00 uur gestemd worden. Breng >>HIER<< je stem uit!

Eerder deze week had Johan Derksen mooie woorden over voor de radiocarrière van Wilfred Genee. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.