Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred Genee bij laatste genomineerden voor Gouden RadioRing en RadioRing Beste Presentator

19 jan 2024, 19:30

Wilfred Genee is dit jaar een van de grote kanshebbers bij de uitreikingen van de RadioRing. Wilfred maakt kans op zowel De Gouden RadioRing voor beste radioprogramma, als de RadioRing Beste Presentator. Dat maakt organisator AVROTROS vrijdagavond bekend.

Wilfred is genomineerd voor De Gouden RadioRing met zijn BNR-radioshow The Friday Move. Andere genomineerden zijn De 538 Ochtendshow (Radio 538), Jan-Willem Start Op! (NPO Radio 2/BNNVARA), KINKSTART (KINK) en het Qmusic-programma de Q-middagshow met Domien Verschuuren.

Behalve Wilfred zijn Bram Krikke (Qmusic), Tim op het Broek (KINK), Domien Verschuuren (Qmusic) en Tim Klijn (Radio 538) genomineerd in de categorie RadioRing Beste Presentator. Het is het tweede jaar dat de uitreiking van de prijs voor beste presentator genderneutraal is. Vorig jaar maakten nog drie vrouwen kans op die prijs. Dit jaar zijn het enkel mannen.

Beste Podcast

De podcasts Door de ogen van de Koning, Geuze & Gorgels, Moordcast, Moordzaken en Pantalic Podcast maken kans om de RadioRing Beste Podcast te winnen. De podcast-variant van De Oranjezomer zat bij de top 15 kanshebbers, maar maakt helaas geen deel uit van de top 5.

De stembussen voor de tweede ronde zijn inmiddels geopend. Mensen kunnen hun stem uitbrengen tot donderdag 12.00 uur. De winnaars worden donderdagavond bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de RadioRing.

Breng >>HIER<< je stem uit!

Eerder deze week had Johan Derksen mooie woorden over voor de radiocarrière van Wilfred Genee. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.