Terug

Volg Vandaag Inside

Radio Veronica Inside een week lang in de vroege ochtend

Radio Veronica Inside een week lang in de vroege ochtend

7 okt 2019, 00:20

Luisteraars van Radio Veronica worden van 7 tot en met 11 oktober wakker met de stem van Wilfred, terwijl de stem van Giel aan het einde van de middag uit de luidsprekers komt. Wilfred en Giel ruilen samen met hun sidekicks een week lang van stoel op Radio Veronica.

Wilfred Genee neemt zijn vaste sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn mee naar de vroege ochtend. Celine is helaas niet in de vroege uurtjes te horen: zij wordt vervangen door Florentien. Radio Veronica Inside is van 7 tot en met 11 oktober te horen van 06:00 tot 09:00 uur. Giel Beelen en Jeroen Latijnhouwers mogen deze week uitslapen en beginnen om 16.00 uur met de uitzending.

Het plan om een week lang van uitzendtijdstip te wisselen is een spontane wens van de radiopresentatoren zelf, laat een woordvoerster van Radio Veronica woensdag weten. De directie van het radiostation heeft hun verzoek ingewilligd. 'Het idee van beide presentatoren is om op ludieke wijze reclame te maken voor elkaars radioprogramma', zegt de woordvoerster.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.