Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred en Andy over het ontstaan van 'Een Aperolletje': 'Dat was liefde op het eerste gezicht'

28 juni 2023, 09:58

Wilfred Genee en Andy van der Meijde schoven woensdagochtend aan bij De Ochtendshow van Qmusic om hun nummer 'Aperolletje' te promoten. De Veronica Offside-gezichten vertellen op mooie wijze hoe het nummer is ontstaan.

Als Qmusic-DJ Mattie Valk aan Andy vraagt wat hij van Veronica Offside vindt, begint Andy te vertellen. "Ik vind het fantastisch. Ik vind het heerlijk om daar aan tafel te zitten, dat was altijd al een droom voor mij. Ik zit dan met Wilfred en Wesley en ik hoop dat het heel lang doorgaat. We hebben echt plezier ook met zijn drieën, de chemie is goed en vandaar ook dat wij nu een nummer hebben gemaakt."

Wilfred voegt toe: "Met Johan en René heb ik een hele andere chemie, die houden namelijk niet van het Nederlandse lied, maar Andy en Wesley wel. Voor een uitzending kwam ik een keer binnen en toen stond daar al heel hard Nederlandstalige muziek op. Daar werd toen al een kleine versnapering gedronken door de heren, dat was ik ook niet gewend. Ze zaten lekker aan de baco toen ik binnenkwam en er stond keihard Nederlandstalige muziek op. Dat was meteen liefde op het eerste gezicht."

"Dit alles is eigenlijk het hele jaar zo doorgegaan. Voor de uitzending, na de uitzending met nog hardere muziek en nog een kleinere versnapering. Sinds kort is er ook een klein cafeetje geopend op het Mediapark, daar gaan we ook vaak heen. We zijn ook met zijn allen op stap geweest in Amsterdam, overal gezongen en toen groeide dit idee een beetje", aldus Wilfred.

Wilfred vertelt dat hij zijn twee collega’s wel een beetje moest overhalen. "Vooral bij Wesley was dat, die dacht: ik ben recordinternational en moet natuurlijk wel serieus genomen blijven worden. Toen zei ik: je gaat wel dronken bij Mart Hoogkamer op de piste staan, dus dit kan ook wel."

De Offsiders traden onlangs voor het eerst op bij 'Muziekfeest op het Plein' in Uden. Bekijk de beelden daarvan in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.