Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred: 'Dat probeer ik toch te voorkomen met ons programma'

Wilfred: 'Dat probeer ik toch te voorkomen met ons programma'

31 juli 2022, 20:45

Vandaag Inside is vanaf maandag 15 augustus weer terug op de buis. Tegenover De Telegraaf blikt Wilfred vooruit op het nieuwe seizoen en de concurrentie in het medialandschap.

Afgelopen vrijdag nam Renze alweer afscheid van zijn doordeweekse talkshow met gelijknamige titel, die gedurende vier weken te zien was. "Ik heb het niet echt gezien", vertelt Wilfred eerlijk. "Eén keer viel ik tien minuten in een gesprek met de hockey-dames en toen was ik blij dat ik vakantie had. Ik vind Renze een hele aardige gozer, maar heb het programma niet goed bekeken, dus ik weet het niet. Maar ik merk wel dat wanneer ik langs zap, denk: nu even niet."

Wilfred vraagt zich af of er momenteel niet teveel talkshows en live-programma's zijn. "Als je kijkt naar de programmering van SBS dan is daar HLF8 bijgekomen, Shownieuws is live, Hart van Nederland is live. Het schijnt nu heel hot te zijn dat alles live moet zijn. Maar dat zal over een jaar of twee wel weer klaar zijn."

Is Vandaag Inside momenteel de beste talkshow op TV? "Nee, ik vind dat wij anders zijn. En dat vind ik wel belangrijk in een tijd als deze. Dat denk ik ook van Arjen Lubach, die is ook anders. Je hebt een soort leest, waar alles op geschroeid is. En dat lijkt wel erg veel op elkaar allemaal. Ze gaan acht minuten over het stikstofprobleem praten, dan twaalf minuten over het gasprobleem, dan nog even de boeren en dan is het weer klaar. Tsja, dat probeer ik toch te voorkomen met ons programma."

Vandaag Inside is vanaf 15 augustus iedere werkdag vanaf 21:30 te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.