Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred breekt verbinding met grapjas verslaggevertje van Powned

Wilfred breekt verbinding met grapjas verslaggevertje van Powned

30 apr 2020, 18:02

Mark Baanders, beter bekend als 'Slijptol' is te gast in Roddelpraat, een programma op het YouTube-kanaal van Dennis Schouten. Slijptol belt met bekende influencers met de vraag om zijn bekenheid wat op te krikken. Wanneer Slijptol uiteindelijk Wilfred aan de lijn krijgt doet hij een tevergeefse poging een gesprek aan te knopen.

Van een gesprek is geen sprake, want er komen welgeteld nul woorden uit de mond van Wilfred, enkel wat gegniffel. Wilfred neemt bedaasd de telefoon op met 'Wilfred' en vervolgens volgt er een ellenlang betoog van Slijptol. De verslaggever van Powned vertelt dat hij meer bekende vrienden wil, zodat hij meer bekendheid kan opdoen.

Wilfred lijkt niet heel enthousiast van het plan, want er volgt een lange, pijnlijke stilte. Dit zorgt voor hilariteit bij Dennis die het ongemakkelijke tafereel met lede ogen aan moet zien. Ook gast Jan Roos zegt op zeer droge wijze tegen Mark Baanders dat hij niet denkt dat het werkt.

Wanneer Slijptol zijn inmiddels kansloze betoog voortzet en Wilfred uitnodigt voor een biertje, vindt Wilfred het welletjes geweest. De presentator verbreekt na wat gegniffel abrupt de verbinding.

Bekijk hier de beelden vanaf minuut 9:00.

Eerder was Dennis Schouten de campagneleider van Wilfred tijdens de strijd om de RadioRing. Een geslaagde campagne, want Veronica Inside won de RadioRing.

VIDEO - Campagneleider Dennis euforisch na RadioRing-winst: 'Heerlijke naaistreek'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.