Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred biedt Meet & Greet met Vandaag Inside-mannen aan op 3FM Serious Request-veiling

Wilfred biedt Meet & Greet met Vandaag Inside-mannen aan op 3FM Serious Request-veiling

20 dec 2022, 15:55

Wilfred Genee was dinsdagmorgen te gast in het Glazen Huis van 3FM Serious Request, dat dit jaar geld ophaalt voor Het Vergeten Kind. Daar bood de presentator van Vandaag Inside een bijzonder item aan voor op de veiling.

Het gaat naast een bezoek aan een uitzending van Vandaag Inside om een Meet & Greet met Johan, Wilfred en René. Je mag gaan met een groep van maximaal 10 vrienden, datum en tijdstip zijn in overleg. De veiling loopt tot 24 december, 09:30 uur. Meebieden kan »hier«!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.